4 voordelen van een vloer laten leggen door een vloerspecialist

Een vloerspecialist kiezen

Met het bestaan van zoiets als kliklaminaat is het steeds eenvoudiger geworden om zelf een vloer te leggen. Echter, het bespaart veel tijd en een hoop frustratie om dat juist niét te doen. In dit artikel bespreken wij deze en andere voordelen van het laten leggen van een vloer door een vloerspecialist.

1. Maatwerk en inspectie 

Een van de voordelen van een vloer laten leggen door een vloerspecialist is maatwerk. Voorafgaand aan het leggen van een vloer neemt een vloerspecialist nauwkeurig uw vloer op. Daarnaast zal een inspectie van de huidige vloer en de ondervloer niet achterwege blijven. Deze inspectie is van groot belang voor een langdurig behoud van uw nieuwe vloer. Voorbeelden van vragen die bij zo’n inspectie door een vloerspecialist van belang zijn:

  • Zijn er schimmels?
  • Is er betonrot op de onder- of basisvloer?

Door middel van maatwerk en inspectie wordt de beste werking van jouw nieuwe vloer gegarandeerd.

2. Kennis en ervaring

Kies je voor een vloerspecialist, dan kies je voor kennis en ervaring. Zo zal een vloerspecialist er alles aan doen om de eerder opgedane kennis op peil te houden en uit te breiden. Hierbij kun je denken aan het regelmatig volgen van trainingen. Vanwege deze uitgebreide kennis en ervaring, legt een vakman of vakvrouw jouw nieuwe vloer in een mum van tijd. Of het hierbij nu gaat om een eenvoudige recht-toe-recht-aan ruimte of een kamer met diverse obstakels, nissen en hoeken. Een vloerspecialist weet bijvoorbeeld de geschikte vloer voor jouw badkamer te vinden.

3. Garantie en kwaliteit

Het voordeel van een vloerspecialist is dat je garantie en kwaliteit krijgt. Zo kan een vloerspecialist je houten materialen bieden, zodat je straks zorgeloos van een nieuwe vloer kunt genieten. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat een vloerspecialist een check doet op alle materialen vóórdat deze bij u gelegd gaan worden. Zo haalt u echt alleen het beste in huis.

4. Passie voor vloeren leggen

Een laatste voordeel van een vloer laten leggen door een vloerspecialist is passie. Vloerspecialisten zijn veelal liefhebbers die hun vak al jaren met passie uitoefenen. Een vloerspecialist met een liefde voor vloeren kent de verschillende materialen en zal rekening houden met jouw wensen en voorkeuren. Hij of zij zal je daarnaast adviseren over het onderhoud van jouw nieuwe vloer, zodat je straks over een vloer beschikt waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag meer informatie? Laat gerust een reactie achter en bekijk vooral onze andere artikelen voor hout en vloer inspiratie!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*